fbpx

Termeni si Conditii

Generalități

Site-ul www.tssimobiliare.ro, este detinut si administrat de Tss Imobiliare, societatea avand urmatoarele date de identificare:

TSS Imobiliare
Agentie Imobiliara

E-mail: office@tssimobiliare.ro

Utilizarea site-ului www.tssimobiliare.ro presupune acceptarea si exprimarea acordului cu privire la “Termenii si conditiile” prezentate mai jos. TSS Imobiliare, in calitatea de proprietar si administrator al site-ului www.btssimobiliare.ro/cluj, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului, precum si a “Termenilor si conditiilor”, fara o notificare in prealabil.

Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.tssimobiliare.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, marci inregistrate, reprezinta integral proprietatea TSS Imobiliare si este protejat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul TSS Imobiliare a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. TSS Imobiliare poate oferi utilizatorilor, exclusiv printr-un acord scris, dreptul de a folosi un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul definit in acordul scris si pentru o perioada determinata.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe www.tssimobiliare.ro, va primi comunicari comerciale din partea TSS Imobiliare, newslettere, alerte, oferte promotionale, doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare (sau “putandu-se dezabona oricand la acestea din contul de Utilizator”).

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TSS Imobiliare are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe www.tssimobiliare.ro.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor de pe site-ul www.tssimobiliare.ro echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a TSS Imobiliare

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, trimisa TSS Imobiliare, la adresa: str Livezeni nr 6, Targu Mures.

TSS Imobiliare nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate sa faca raspunzatoare TSS Imobiliare pentru niciun fel de prejudiciu.

Inregistrarea ca Utilizator

Pentru a crea un cont pe site-ul www.tssimobiliare.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. TSS Imobiliare. poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca Utilizatorul a folosit informatii neconforme cu realitatea sau a folosit/foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Comunicari

Utilizatorii site-ului www.tssimobiliare.ro pot sa transmita administratorului, TSS Imobiliare, comentarii, sugestii, intrebari sau orice comunicare scrisa, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu TSS Imobiliare, nu sunt e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam.

Forta majoraNiciuna dintre parti (Utilizator sau Administrator) nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului. Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral prezentul acord fara pretinderea de daune-interese.
Forta majora va fi probata conform legii.Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Orice conflict aparut intre TSS Imobiliare si Utilizatori va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele competente.

Frauda

Introducerea de date neconforme cu realitatea (date personale, oferte de vanzare sau de inchiriat), crearea de conturi multiple, pentru a beneficia de promotii sau orice comportament neconform cu uzantele normale sunt interzise si vor fi considerate tentative de frauda.

Proprietarul si administratorul site-ului www.tssimobiliare.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Utilizatorilor www.tssimobiliare.ro, alterarea continutului site-ului, etc), vor fi pedepsite conform legii penale.

Dispozitii finale

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.tssimobiliare.ro intra in vigoare la data de 01.01.2014, iar orice modificare cu privire la continutul lor se va face de catre Proprietarul/ Administratorul site-ului fara o notificare in prealabil.

Oricare clauza prezentata mai sus, care va fi gasita necorespunzatoare la un moment dat, nu va transfera nulitatea sau invaliditatea sa asupra intregului continut al “Termenilor si conditiilor”.

Compare listings

Comparaţie