fbpx

Avantajele cumpararii prin agentie imobiliara

  • 1

Piata imobiliara din Romania este intr-un trend crescator in ultimii ani, de la garsoniere, apartamente si case, dezvoltatorii imobiliari incearca sa surprinda piata imobiliara prin amplasare, compartimentare si design, astfel incat procesul de decizie in alegerea locului perfect devine din ce in ce mai complex. Timpul, lipsa informatiilor suficiente despre piata imobiliara, despre documentatie si legislatie, lipsa experientei si a puterii de negociere, sunt principalii factori care ne pot ingreuna considerabil procesul de luare a deciziei corecte in momentul in care dorim sa achizitionam o proprietate.

La granita dintre starea de stres creata de toti acesti factori si starea de confort, se afla agentia imobiliara care vine in ajutorul tau ca suport in efectuarea unei tranzactii corecte.

 

1. Economiseste timp

Bucura-te de timpul tau liber, dupa programul de serviciu, intr-un mod placut. Informeaza agentia imobiliara despre necesitatile tale cu privire la proprietatea dorita, iar aceasta va cauta cele mai potrivite proprietati pentru tine in timpul programului tau de lucru, urmand a-ti organiza vizionarile in functie de disponibilitatea ta.

2. Documentatie necesara

Procesul de tranzactionare implica o serie de acte si documente despre care agentia te informeaza, ti le pune la dispozitie, sau chiar te ajuta in procurarea lor, atat cele necesare din partea cumparatorului, cat si cele necesare din partea vanzatorului, pentru a nu intampina probleme legislative.

3. Cunoasterea pietei, oferte variate

Piata imobiliara contine o gama larga de oferte, de la garsoniere pana la apartamente si case, cu 2 pana la 4 sau mai multe camere, de la confort 2 pana la confort lux, de la 20 mp pana la peste 100 mp, cu amplasare din zone periferice pana la zone centrale, cu acces rapid la scoli, gradinite, universitati, etc. din care agentia imobiliara selecteaza ce este mai potrivit pentru dorintele tale.

4. Experienta si puterea negocierii

Avand bagajul de cunostinte necesar despre piata imobiliara si o experienta vasta asupra tranzactionarii, agentia imobiliara isi va folosi toate atuurile in negocierea contractului, astfel incat tu vei beneficia de un raport oferta-pret cat mai corect.

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie